Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat şi câinele său sunt spulberaţi pe trecere, la Brăila, poliţiştii anunţă că omul traversa neregulamentar (Video)

Cazul accidentului de la Brăila, în care un bătrânel care-şi plimba câinele ar fi trecut strada prin loc nepermis, fiind spulberat de o maşină, s-a schimbat la 180 de grade, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere arată cu totul altceva.

de Cristian Ionescu

la 28.10.2019 , 17:53

Cazul accidentului de la Brăila, în care un bătrânel care-şi plimba câinele ar fi trecut strada prin loc nepermis, fiind spulberat de o maşină, s-a schimbat la 180 de grade, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere arată cu totul altceva.

Deşi autorităţile au informat că bătrânul a trecut strada prin loc nepermis, imaginile arată că bărbatul se afla pe trecerea de pietoni atunci când a fost lovit în plin, atât el cât şi câinele său fiind proiectaţi la câţiva metri în aer de maşina al cărei şofer nu se ştie cu ce se ocupa la volan.

Traversarea neregulamentară era regulamentară, victima era chiar pe trecere

Vezi și

Accident elucidat la 5 zile de la producerea lui, cu ajutorul imaginilor unei camere de supraveghere.

Imagini video postate astăzi pe rețele de socializare au arătat că pietonul de 65 de ani accidentat joi dimineață, pe strada G-ral Eremia Grigorescu, în zona bisericii Sf. Gheorghe, se angajase în traversarea regulamentară a străzii.

În primă fază, după producerea accidentului rutier, polițiștii au comunicat faptul că bărbatul s-ar fi angajat într-o traversare neregulamentară, el fiind lovit de un autoturism.

"În dimineața zilei de 24 octombrie, în jurul orei 9.00, un bărbat de 43 de ani din Brăila conducea un autoturism pe Str. G-ral Eremia Grigorescu, dinspre Bulevardul Independenţei spre Griviţei. În zona bisericii Sf. Gheorghe, şoferul a accidentat un pieton în vârstă de 65 de ani din Brăila, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale", anunţau atunci poliţişti de la IPJ Brăila.

Însă, imaginile video arată clar că pietonul era pe marcajul pietonal.

"Imaginile video au fost analizate de polițiști și constituie mijloace de probă în cadrul anchetei. În urma vizualizării imaginilor s-a constatat că pietonul ar fi traversat regulamentar", au declarat şi poliţiştii după vizualizarea imaginilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un bărbat şi câinele său sunt spulberaţi pe trecere, la Brăila, poliţiştii anunţă că omul traversa neregulamentar (Video)