Antena Meniu Search
x

Video Bărbat din Iaşi, transportat în comă la spital după ce a muncit într-o zi caniculară pe câmp

Trăim zile de foc. Încă de marţi, canicula a cuprins ţara, iar temperaturile au crescut de la o zi la alta. Căldura extremă ne-a afectat fiecare aspect al vieţii, mai ales sănătatea. Unul dintre oraşele care au fiert în ultimele zile, inclusiv astăzi, este Iaşi. Acolo o persoană a intrat în comă din cauza caniculei. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.07.2021, 20:09

Vezi și
  • Canicula şi furtunile violente ne dau bătăi de cap cel puţin până la începutul săptămânii viitoare.

Am avut în ultimele ore și tempertauri resimțite la soare de peste 40 de grade Celsius la Iași. Temperaturile extrem de mari şi umiditatea ridicată au făcut ca toate persoanele, nu doar cele meteosensibile sau cu probleme de sănătate, să simtă un mare disconfort. Chiar astăzi un bărbat a ajuns la spital cu o temperatură a corpului de aproape 43 de grade, după ce a muncit pe câmp.

De altfel, cea mai mare parte a Moldovei va rămâne sub atenţionare cod galben de caniculă până la începutul lunii august. Temperaturile vor urca la peste 35 de grade Celsius în mod frecvent. În schimb, în sudul ţării vor fi chiar şi 39 sau 40 de grade Celsius la umbră.

Furtunile iau locul caniculei în aproape fiecare seară

Căldura foarte puternică face ca şi furtunile să fie violente. În această seară, până la ora 23, toată Moldova şi nordul Munteniei sunt sub avertizare cod portocaliu de vijelii, grindină şi ploi torenţiale. Ba chiar în judeţele Botoșani şi Suceava a fost emis cod roșu de vreme severă cu vijelii, grindină și descărcări electrice. Şi pentru că acolo a plouat cât pentru o lunâ întreagă, este posibil să apară inundaţiile. Aşadar, fiţi atenţi că şi în orele următoare pot apărea probleme comparabile cu cele de ieri seară în mare parte din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Iaşi, transportat în comă la spital după ce a muncit într-o zi caniculară pe câmp