Antena Meniu Search
x

Video Bărbat împușcat din greşeală la o partidă de vânătoare: "Nu l-a văzut. El a dat după porc"

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost împuşcat accidental de către un coleg în timpul unei partide de vânătoare ce a avut loc în localitatea Rebrişoara, din Bistriţa-Năsăud.

de Rareș Fogas

la 17.01.2021, 09:58

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în pădure, într-o zonă greu accesibilă. Echipajul medical care a intervenit a trebuit să meargă pe jos aproximativ doi kilometri pentru a ajunge la bărbatul rănit.

Bărbatul se afla la o vânătoare de porci mistreţi autorizată. Cei mai mulţi participanţi erau angajaţi ai unui ocol silvic şi vânători cu experienţă. 

"Se pare că, dintr-un ricoşeu, din câte am înţeles, un coleg de-al nostru a executat foc către un mistreţ şi a ricoşat dintr-un arbore în piciorul la colegul care era în goană cu dumnealui", a declarat  Marius Bodiu, participant la vânătoare. 

"Nu, nu, el zice că nu l-a văzut. El a fost mai la deal, el unde a stat acolo... porcul a sărit în vale.... El a dat după porc", a declarat Ioan Hoha, participant la vânătoare. 

Oamenii legii au deschis o anchetă

Din fericire, bărbatul împuşcat nu a fost rănit grav. 

"Victima a fost găsită cu o uşoară hipotermie, conştientă, cooperantă şi prezenta o plagă împuşcată la nivelul coapsei. A fost transportată la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale de specialitate", spune Cristina Răcilă, ISU Bistriţa-Năsăud.

Cei mai mulţi dintre colegii săi de vânătoare au aflat despre incident doar când s-au întâlnit cu salvatorii, care au parcurs circa 2 kilometri pe jos, prin pădure, pentru a ajunge la rănit.

"A fost identificată persoana rănită ca fiind un bărbat de 47 de ani din Parva. Se pare că acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare, desfăşurată pe raza Fondului de vânătoare nr. 10 Rebrişoara şi ar fi fost împuşcat accidental de un vânător în vârstă de 47 de ani din Rebrişoara", spune Cristina Sârb. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Bărbat împușcat din greşeală la o partidă de vânătoare: "Nu l-a văzut. El a dat după porc"