Antena Meniu Search
x

Bărbat, lovit de tren, în Sinaia

Accident grav în apropiere de gara din Sinaia. Unui bărbat i-a fost amputată o mână şi un picior, după ce a fost lovit de un tren.

Vezi și

 Accident grav în apropiere de gara din Sinaia. Unui bărbat i-a fost amputată o mână şi un picior, după ce a fost lovit de un tren.

Bărbatul de 55 de ani a fost stabilizat de medicii de la spitalul din Sinaia, înainte să fie transportat pe un teren din apropiere, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD.

Cu câteva ore înainte, omul se plimba fără o destinaţie anume, în apropierea gării din oraş. Aştepta, de fapt, primul tren care trecea prin zonă. În faţa a câţiva martori, s-a aruncat în faţa locomotivei. Mecanicul n-a mai avut ce să facă.

Când garnitura s-a oprit, trupul bărbatului fusese mutilat. Roţile i-au amputat o mână şi un picior. Omul a fost transferat la Spitalul Floreasca, din Capitală. Medicii de pe ambulanţă i-au recuperat şi membrele, în speranţa că ele vor putea fi replantate. Pentru că asupra lui nu a fost găsit vreun act de identitate, poliţia încearcă acum să-l identifice pe bărbat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bărbat, lovit de tren, în Sinaia