Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Piatra Neamţ, salvat în ultima clipă după ce s-a aruncat într-un lac

A ales să-şi pună capăt zilelor, dar poate spune că s-a născut a doua oară. Ieri după-amiază, un bărbat de 36 de ani din Piatra Neamţ a fost salvat de la înec, în ultima clipă, după ce s-a aruncat de pe pod, într-un lac. Tatăl său bănuieşte că e vorba de o tentativă de sinucidere, pentru că l-a văzut abătut când a plecat de acasă.

de Redactia Observator

la 20.12.2019 , 11:27

A ales să-şi pună capăt zilelor, dar poate spune că s-a născut a doua oară. Ieri după-amiază, un bărbat de 36 de ani din Piatra Neamţ a fost salvat de la înec, în ultima clipă, după ce s-a aruncat de pe pod, într-un lac. Tatăl său bănuieşte că e vorba de o tentativă de sinucidere, pentru că l-a văzut abătut când a plecat de acasă. Un noroc a făcut ca un trecător să-l vadă şi a chemat ajutoare. Pompierii l-au scos din apă şi l-au predat medicilor care au reuşit să-i facă inima să bată din nou. Bărbatul este acum la spital.

Un apel la 112 anunţa că o persoană a sărit în lacul Bâtca Doamnei de pe un pod din Piaţa Neamţ.

Salvatorii au plecat în căutare cu o barcă pneumatică, iar undeva la 300 de metri depărtare au zărit trupul bărbatului de 36 de ani plutind pe apă.

Vezi și

Pe mal aşteptau medicii, care după 15 minute au reuşit să îi repornească inima.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul este acum în comă. Tatăl său spune că ar fi fost abătut în ultima vreme, iar când a plecat de acasă a spus că merge la bibliotecă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat din Piatra Neamţ, salvat în ultima clipă după ce s-a aruncat într-un lac