Antena Meniu Search
x

Bărbat din Prahova, acuzat că a batjocorit o fetiţă de 11 ani

Caz revoltător într-o localitate din Prahova. Un bărbat de 50 de ani este acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiţă de 11 ani. Ar fi pus-o să se dezbrace şi chiar ar fi fotografiat-o şi filmat-o în nenumărate rânduri, spun părinţii.

de Redactia Observator

la 09.08.2019, 11:24

Vezi și

Caz revoltător într-o localitate din Prahova. Un bărbat de 50 de ani este acuzat că ar fi abuzat sexual o fetiţă de 11 ani. Ar fi pus-o să se dezbrace şi chiar ar fi fotografiat-o şi filmat-o în nenumărate rânduri, spun părinţii. Ultimul episod s-ar fi petrecut chiar ieri, iar copila a povestit totul.

Bărbatul a ajuns pe mâna poliţiştilor şi a recunoscut ce a făcut. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Bărbatul a fost adus la Poliţie după ce familia fetiţei a făcut plângere penală. Locuiesc în acelaşi bloc şi sunt chiar vecini de etaj. Totul ar fi început acum un an. Individul a profitat când a rămas singur cu copila.

Părinţii spun că au fost atunci la poliţie şi au depus plângere, dar agenţii nu au făcut anchetă. Între timp, astfel de episoade s-au mai repetat. Ieri, vecinul a agresat-o din nou pe fetiţă.

Individul este acuzat acum de agresiune sexuală şi amenințare. Fetiţa a suferit traume emoţionale şi are nevoie de ajutorul specialiştilor, spun rudele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Prahova, acuzat că a batjocorit o fetiţă de 11 ani