Antena Meniu Search
x

Un nou deces din cauza gripei! Numărul victimelor virusului gripal a crescut la 51

Gripa face o nouă victimă! Este vorba de un bărbat de 58 de ani care a murit la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara

Un nou deces din cauza gripei! Numărul victimelor virusului gripal a crescut la 51 - Sursă: Hepta

Gripa face o nouă victimă! Un nou deces a fost confirmat vineri. Este vorba de un bărbat de 58 de ani care a murit la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara. Numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 51.

"Este vorba despre un bărbat de 58 de ani care a fost internat săptămâna trecută cu sepsis, bronhopneumonie, detresă respiratorie şi insuficienţă respiratorie şi la care investigaţia de gripă a fost pozitivă pentru virusul gripal AH1. Avea şi alte afecţiuni, din câte ştiu eu şi diabet, dar a stat foarte mult acasă până sa se prezinte la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, Virgil Musta..

La nivel naţional, numărul deceselor provocate de gripă a ajuns la 51.

Numărul total al infecţiilor respiratorii este de aproape 135.000 doar în ultima săptămână, cu 51,3 la sută mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit datelor transmise joi de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un nou deces din cauza gripei! Numărul victimelor virusului gripal a crescut la 51