Antena Meniu Search
x

Update Presupusul agresor din Tecuci a fost lăsat liber, deşi a recunoscut că a atins fetiţa de cinci ani, dar nu unde spune ea

Presupusul agresor al unei fetiţe de 5 ani, într-un parc din oraşul Tecuci, a fost lăsat liber în urma audierilor care au avut loc la sediul Poliţiei.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 12.05.2021, 18:46

Imagine cu presupusul agresor al unei minore în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci
Primele imagini cu agresorul fetiței de cinci ani dintr-un parc din Tecuci.

Update, 18:40: "În cauză, s-a luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, care a dispus cercetarea în stare de libertate a  bărbatului, bănuit de  comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Tecuci, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat cu propunerea corespunzătoare către parchet", a transmis IPJ Galaţi.

Surse apropiate anchetei, citate de Mediafax, susțin că bărbatul a fost lăsat în libertate deoarece în acest caz nu sunt foarte multe probe. Se pare că presupusul agresor ar fi recunoscut în fața polițiștilor că a atins fata de 5 ani, dar nu în zona genitală, așa cum susțin victima și mama ei. În plus, în parcul în care s-a produs incidentul nu sunt camere de monitorizare.

O fetiță de cinci ani din Tecuci a fost victima unei agresiuni sexuale la un loc de joacă din oraș, unde se afla împreună cu mama ei. Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 14.40, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Tecuci, iar mama a fost cea care a sunat la 112 și a reclamat că fiica ei a fost atinsă în zona intimă de un bărbat necunoscut care, ulterior, a fugit.

Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut într-un moment de neatenție al mamei. După ce a aflat ce s-a întâmplat, femeia a sunat la 112. Bărbatul a fost căutat de polițiști începând de marți, atunci când a avut loc presupusa agresiune. Miercuri, el a fost găsit și a fost audiat de anchetatori.

Pe acelaşi subiect

Primele poze cu agresorul din parc al fetiței de cinci ani din Tecuci

Polițiștii tecuceni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de agresiune sexuală. 

Au apărut primele imagini cu individul care a agresat sexual o fetiță de cinci ani într-un parc din Tecuci, la câțiva pași de mama ei. Bărbatul, care are 35 de ani, a fost identificat de polițiști și a fost prins la aproximativ 24 de ore de la incident.

Agresorul a dispărut, dar a fost identificat de polițiști, în persoana unui bărbat de 35 de ani. El are antecedente și a fost căutat aproape 24 de ore pentru a fi anchetat.

- material realizat cu informaţii obţinute de reporterul Observator Adrian Obreja - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Presupusul agresor din Tecuci a fost lăsat liber, deşi a recunoscut că a atins fetiţa de cinci ani, dar nu unde spune ea