Antena Meniu Search
x

Bătaie cu pumni şi picioare, între doi elevi din Focşani. Colegii îi filmează de pe margine şi îi încurajează | VIDEO

Doi adolescenţi din Focşani s-au bătut cu bestialitate, iar imaginile ce par desprinse din ringul de box au fost filmate de câţiva colegi de-ai lor,

Scene şocante între mai mulţi elevi, în apropierea unui liceu din Focşani. Doi adolescenţi s-au bătut cu bestialitate, iar imaginile ce par desprinse din ringul de box au fost filmate de câţiva colegi de-ai lor, informează monitorulvn.ro 

Înregistrarea video cu un elev care s-a dezlănţuit şi loveşte un alt adolescent a fost publicată de Monitorul de Vrancea. Victima este împinsă într-un gard din tablă şi este lovită cu pumni şi picioare. 

Mai mult de atât, agresorul este încurajat de pe margine, de mai multe fete şi băieţi care îi cer să îl lovească pe celălalt tânăr şi mai tare, până "îi dă sângele."

Una dintre fete strigă „Dă-i, Vasi!“, iar apoi se aud voci de băieți care comentează incidentul și îi cer agresorului să continue. „Uite mă, ce-l umflă“, spune unul dintre tineri; „Așa, dă-i mai tare. Când îi dă sângele, îi dai mai tare“, spune un altul.

În cele din urmă, intervine un alt licean, care pune capăt bătăii.

VIDEO: Bătaie filmată cu doi elevi de liceu din Focşani | Sursa: Monitorul de Vrancea

Bătaia ar fi avut loc în afara unităţii de învăţământ, în faţa unui magazin aflat în apropierea liceului, a declarat directorul Liceului de Artă "Gheorghe Tattarescu" din Focşani, Diana Tăicuţu. 

Profesoara Tăicuţu mai spune că unul dintre cei doi tineri este elev al liceului pe care îl conduce, celălalt învaţă la Colegiu Valeriu D. Cotea, iar între ei e un conflict mai vechi. 

VIDEO: Reacţia poliţiei la filmarea cu doi elevi care se bat, în Focşani

Imaginile cu bătaia au ajuns şi la poliţişti, care anchetează acum incidentul. 

"În urma articolului apărut în presa locală, Poliţia Municipiului Focşani s-a autosesizat cu privire la aspectele sesizate, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, poliţiştii efectuând în continuare cercetări, până la elucidarea cazului", a declarat Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Municipiului Focşani.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bătaie cu pumni şi picioare, între doi elevi din Focşani. Colegii îi filmează de pe margine şi îi încurajează | VIDEO