Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu topoare, ciocane și un pistol cu bile, în scara unui bloc din orașul Vulcan. Toţi cei implicaţi în scandal sunt anchetaţi

Scene desprinse parcă din filmele de acţiune s-au petrecut în Valea Jiului, în scara unui bloc din oraşul Vulcan. O ceartă între vecini a degenerat în violenţe.

De Redactia Observator la 17.02.2021, 14:05
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Doi bărbaţi s-au înarmat cu un topor şi un ciocan, iar un altul cu un pistol cu bile. Pe imaginile surprinse chiar de unul dintre combatanţi se observă cum doi indivizi vor să-l atace pe cel care filmează.

O femeie încearcă să aplaneze conflictul în zadar. Bărbatul cu pistol a tras trei focuri spre un tânăr care a fost rănit şi transportat la spital.

Poliţiştii au confiscat armele, iar acum toţi cei implicaţi în scandal sunt anchetaţi.

"În data de 09.02.2021, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, s-a deplasat la sediul Poliţiei Municipiului Vulcan pentru a reclama faptul că, în noaptea de 08/09.02.a.c, a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, din Vulcan (care ar fi lovit cu un topor în uşa acestuia). Bărbatul a mai declarat că astăzi, în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost aşteptat în casa scării de bărbatul de 30 de ani, care avea asupra sa o bâtă de baseball şi îi adresa ameninţări”, transmite IPJ Hunedoara.

 "La rândul său, bărbatul de 30 de ani a sesizat Poliţia Municipiului Vulcan cu privire la faptul că în timp ce se afla în casa scării, în urma unui conflict spontan cu un vecin, acesta a scos un pistol şi a tras asupra lui trei focuri. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că pistolul a fost folosit de către vecinul de 35 de ani, cu care acesta a avut conflictul (pistolul a fost a fost ridicat de anchetatori, în vederea expertizarii)”, mai transmite IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub pentru infracţiuni de loviri sau alte violenţe, ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Bătaie cu topoare, ciocane și un pistol cu bile, în scara unui bloc din orașul Vulcan. Toţi cei implicaţi în scandal sunt anchetaţi

Breaking News

Lovitură pentru Ungaria. Budapesta riscă să piardă accesul la 13,3 miliarde de euro

Lovitură pentru Ungaria. Budapesta riscă să piardă accesul la 13,3 miliarde de euro