Antena Meniu Search
x

BĂTAIE filmată în parcarea unui mall din Galaţi, între un client și un paznic. Motivul e incredibil!

Bătaie în parcarea unui mall din Galaţi. Scandalul a pornit între paznicul de acolo şi un şofer care a parcat unde l-a tăiat pe el capul, şi anume fix pe trecerea de pietoni.

Vezi și

Bătaie în parcarea unui mall din Galaţi. Scandalul a pornit între paznicul de acolo şi un şofer care a parcat unde l-a tăiat pe el capul, şi anume fix pe trecerea de pietoni.

Iniţial, agentul şi-a făcut doar treaba, adică a blocat roata maşinii parcate neregulamnetar. Dar şoferul a tăbărât cu înjurături şi cu lovituri asupra pazniclului care a ripostat. A fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru ca situaţia să revină la normal. Bătaia a fost filmată de o cameră de pe bordul unei maşini.

Pe imagini se vede cum cei doi bărbaţi sunt în mijlocul unei încăierări. Se lovesc puternic, deşi ar fi putut să rezolve acest conflict cu vorba bună.  

Şoferul nici nu s-a gândit că nu are dreptate şi că a parcat ilegal, pe trecerea pentru pietoni. A aplicat legea pumnului. 

În parcarea mall-ului a fost chemată poliţia, să calmeze spiritele. Administratorul firmei de pază spune că agentul ar fi trebuit să nu răspundă provocărilor.

Nu este primul incident de acest fel prin care trec agenţii de pază. Şoferii parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap sau pe trecerile de pietoni, iar apoi tot ei răspund cu violenţă. Poliţia l-a amendat pe şoferul recalcitrant cu 200 de lei şi a deschis un dosar penal in rem pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » BĂTAIE filmată în parcarea unui mall din Galaţi, între un client și un paznic. Motivul e incredibil!