Antena Meniu Search
x

Video Bătaie în plină stradă în Bucureşti: şi-au împărţit pumni şi picioare, după ce au ieşit din club. Oamenii legii au dat amenzi

Distracţia dintr-un club din Bucureşti s-a terminat cu o bătaie în stradă. În imaginile primite pe adresa Fii Observator se vede cum mai mulţi tineri îşi împart pumni şi picioare în mijlocul intersecţiei.

de Monica Palade

la 08.02.2021, 14:30

Vezi și
  • O distracţie în club s-a terminat cu o bătaie în stradă
  • Oamenii legii, generoşi în amenzi

Zeci de echipaje de poliţie au intervenit pentru a-i despărţi. Evident, oamenii legii au trecut şi la amenzi. 

Un singur individ a fost sancţionat cu 400 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Dar alţi trei vor plăti câte 2.500 de lei pentru că nu purtau mască. 

Nepurtarea măştii, mai scumpă ca bătaia

Oamenii legii au fost sesizaţi prin apel la 112, în jurul orei 22.50, cu privire la un scandal care a izbucnit pe o stradă din sectorul 2. 

La fața locului au sosit de îndată polițiștii, însă la momentul sosirii acestora conflictul semnalat încetase.

"Persoanele prezente au fost informate cu privire la posibilitatea depunerii unei plângeri, însă acestea și-au rezervat acest drept.

Întrucât 3 persoane prezente nu respectau prevederile Legii 55/2020 au fost sancționate cu amenzi în valoare de 2500 de lei, de asemenea o altă persoană a fost sancționată contravențional cu amendă de 400 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea se fac verificari pentru identificarea tuturor persoanelor prezente și stabilirea situației de fapt", se arată în comunicatul poliţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bătaie în plină stradă în Bucureşti: şi-au împărţit pumni şi picioare, după ce au ieşit din club. Oamenii legii au dat amenzi