Antena Meniu Search
x

Bătrână de 85 de ani din Mureș, moartă după ce un incendiu i-a cuprins casa

Sfârşit tragic pentru o bătrână din Mureş. Femeia 85 de ani a pierit într-un incendiu care i-a cuprins casa. Vecinii spun că locuinţa nu era racordată la reţeaua de curent electric, iar pentru a se încălzi bătrâna folosea o sobă pe lemne.

Vezi și

Sfârşit tragic pentru o bătrână din Mureş. Femeia 85 de ani a pierit într-un incendiu care i-a cuprins casa. Vecinii spun că locuinţa nu era racordată la reţeaua de curent electric, iar pentru a se încălzi bătrâna folosea o sobă pe lemne. Până în acest moment nu se cunoaşte exact motivul izbucnirii flăcărilor.

Aproape nimic nu a mai rămas din casa în care se adăpostea femeia din localitatea Murgeşti. Bătrână şi bolnavă, se încălzea la focul de lemne şi folosea lumânări ca sursă de lumină, spun vecinii. Incendiul putea porni de la orice.Vecinii au sunat la 112, iar pompierii din Târgu Mureş au intervenit rapid, însă nu au mai putut face nimic.

Cauza exactă a izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită în urma unei anchete. Pompierii atrag atenţia că în acest sezon cele mai dese probleme se înregistreaza din cauza instalatiilor neconforme de încalzire, a cosurilor de fum necurăţate sau a scurgerilor de gaze la reţele care nu au fost inspectate la timp de specialişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Bătrână de 85 de ani din Mureș, moartă după ce un incendiu i-a cuprins casa