Antena Meniu Search
x

O şoferiţă din Gherla a avut un şoc atunci când a vrut să se urce în maşină şi să plece la muncă. Un bărbat dormea pe locul din dreapta

Surpriză pentru o şoferiţă din Gherla. În această dimineată, aceasta a găsit în maşina pe care o parcase în faţa blocului, un bărbat care dormea liniştit.

Vezi și

Surpriză pentru o şoferiţă din Gherla. În această dimineată, aceasta a găsit în maşina pe care o parcase în faţa blocului, un bărbat care dormea liniştit. Degeaba a încercat femeia împreună cu vecinii să îl convingă să coboare din maşină, pentru că omul era hotărât să se odihnească atât cât vrea. S-a trezit doar după venirea Poliţiei. 

Femeia avea maşina parcată în faţa unui bloc din Cartierul Nou. În această dimineaţă, când a vrut să plece la muncă, a avut parte de o surpriză. Un bărbat dormea pe locul din dreapta şoferului. Împreună cu vecinii, femeia a încercat să îl trezească pe bărbat. Oamenii nu au reuşit şi au sunat la 112. 

Abia după sosirea agenţilor de la poliţie, bărbatul a reuşit să se trezească. În cele din urmă, bărbatul obosit şi-a cerut scuze, iar proprietara maşinii a renunţat la plângerea de la poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O şoferiţă din Gherla a avut un şoc atunci când a vrut să se urce în maşină şi să plece la muncă. Un bărbat dormea pe locul din dreapta