Antena Meniu Search
x

Bebeluş de 4 luni abandonat întâi de tată, apoi de mamă, la Hunedoara

Un bebeluş de numai 4 luni a fost abandonat în doar câteva zile atât de tată, cât şi de mamă. Femeia, care fusese internată într-un centru maternal cu micuţul, şi-a părăsit copilaşul şi a plecat în lume cu noul său iubit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.02.2020 , 21:50

Un copil de doar 4 luni a fost abandonat şi de tată şi de mamă
Bebeluş abandonat de părinţi, la Hundedoara - Foto Profi Media
  • Un bebeluş de 4 luni a fost abandonat de părinţi.
  • Femeia a plecat din centru semnând un document prin care renunţă la copil.

Un bebeluş de numai 4 luni a fost abandonat în doar câteva zile atât de tată, cât şi de mamă. Femeia, care fusese internată într-un centru maternal cu micuţul, şi-a părăsit copilaşul şi a plecat în lume cu tatăl copilului.

Bebeluşul şi mama fuseseră aduşi în urmă cu două zile într-un centru maternal din Hunedoara, dupa ce micuţul fusese furat apoi abandonat în braţele poliţiştilor de tatăl său, care a spus că nu poate să-l crească. În ziua următoare, mama copilului a plecat pur şi simplu din centrul maternal, cu tatăl copilului, amândoi lăsându-şi bebeluşul în voia sorţii.

Bebeluş abandonat în voia sorţii şi tată, şi de mamă

Articolul continuă după reclamă

Vizitată de tatăl copilului în centrul maternal, unde fusese internată de autorităţi împreună cu bebeluşul de 4 luni, tânăra a plecat pur şi simplu cu bărbatul din centru, lăsând în urmă copilaşul. Niciunul din ei nu l-a vrut, femeia spunând ferm că nu vrea sa mai rămână şi chiar a semnat un document prin care renunţă la bebeluş, informează opiniatimisoarei.ro.

"A refuzat serviciile oferite in centrul maternal si a solicitat o masura de protectie pentru copilas", precizează şi purtătorul de cuvant al DGASPC Hunedoara.

Imediat, Protectia Copilului Hunedoara a început demersurile pentru ca bebelusul sa fie preluat de colegii lor de la Arad, judetul de provenienta al mamei, unde sa ajunga in grija unui asistent maternal profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri sociale » Bebeluş de 4 luni abandonat întâi de tată, apoi de mamă, la Hunedoara