Antena Meniu Search
x

Bebeluş de 4 luni abandonat întâi de tată, apoi de mamă, la Hunedoara

Un bebeluş de numai 4 luni a fost abandonat în doar câteva zile atât de tată, cât şi de mamă. Femeia, care fusese internată într-un centru maternal cu micuţul, şi-a părăsit copilaşul şi a plecat în lume cu noul său iubit.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.02.2020, 21:50

Un copil de doar 4 luni a fost abandonat şi de tată şi de mamă
Bebeluş abandonat de părinţi, la Hundedoara - Foto Profi Media
  • Un bebeluş de 4 luni a fost abandonat de părinţi.
  • Femeia a plecat din centru semnând un document prin care renunţă la copil.

Un bebeluş de numai 4 luni a fost abandonat în doar câteva zile atât de tată, cât şi de mamă. Femeia, care fusese internată într-un centru maternal cu micuţul, şi-a părăsit copilaşul şi a plecat în lume cu tatăl copilului.

Bebeluşul şi mama fuseseră aduşi în urmă cu două zile într-un centru maternal din Hunedoara, dupa ce micuţul fusese furat apoi abandonat în braţele poliţiştilor de tatăl său, care a spus că nu poate să-l crească. În ziua următoare, mama copilului a plecat pur şi simplu din centrul maternal, cu tatăl copilului, amândoi lăsându-şi bebeluşul în voia sorţii.

Bebeluş abandonat în voia sorţii şi tată, şi de mamă

Vizitată de tatăl copilului în centrul maternal, unde fusese internată de autorităţi împreună cu bebeluşul de 4 luni, tânăra a plecat pur şi simplu cu bărbatul din centru, lăsând în urmă copilaşul. Niciunul din ei nu l-a vrut, femeia spunând ferm că nu vrea sa mai rămână şi chiar a semnat un document prin care renunţă la bebeluş, informează opiniatimisoarei.ro.

"A refuzat serviciile oferite in centrul maternal si a solicitat o masura de protectie pentru copilas", precizează şi purtătorul de cuvant al DGASPC Hunedoara.

Imediat, Protectia Copilului Hunedoara a început demersurile pentru ca bebelusul sa fie preluat de colegii lor de la Arad, judetul de provenienta al mamei, unde sa ajunga in grija unui asistent maternal profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bebeluş de 4 luni abandonat întâi de tată, apoi de mamă, la Hunedoara