Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bebeluş de o lună din Galați, lovit din greșeală în cap de către tatăl lui, în timp ce dormeau. Micuțul e la spital, în stare gravă

Un bebeluş în vârstă de o lună din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi, a fost internat în stare gravă la Spitalul de Copii, tatăl său susţinând că l-a lovit în cap în somn, dat fiind că dormeau în acelaşi pat. Bebeluşul este în stare critică.

de Redactia Observator

la 12.05.2021 , 13:37

Conform IPJ Galaţi, marţi, Spitalul de Pediatrie Galaţi a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, la această unitate, se află internat în stare gravă un copil minor, în vârstă de o lună.

În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit news.ro, din primele verificări a rezultat că tatăl bebeluşului, un bărbat de 24 de ani, din comuna Ghidigeni, l-ar fi lovit, fără intenţie, în zona capului, în timp ce dormea cu acesta în acelaşi pat.

Medicii au reușit să îl stabilizeze pe bebelușul din Ghidigeni

Vezi și

Copilul a ajuns la spital luni seară, în stare instabilă, iar la investigațiile imagistice s-au descoperit fracturi și hemoragie la nivel cranian. A fost stabilizat și transferat la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, în noaptea de marți spre miercuri.

"În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în funcţie de concluziile acesteia şi de rezultatele investigaţiilor, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptei", precizează IPJ Galaţi.

Bebeluşul dormea în acelaşi pat cu tatăl şi cu mama lui. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bebeluş de o lună din Galați, lovit din greșeală în cap de către tatăl lui, în timp ce dormeau. Micuțul e la spital, în stare gravă