Antena Meniu Search
x

Bebeluş îngropat în grădină de mamă, imediat după naştere, la Botoşani (Video)

Un caz sinistru a fost descoperit la Botoşani, după ce un medic de familie din Hudeşti a anunţat Poliţia că o pacientă a sa, care trebuia să nască, i-ar fi spus la telefon că a născut acasă, iar copilul a murit. Poliţiştii au făcut cercetări şi au descoperit o grozăvie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.04.2019, 15:08

Bebeluş îngropat în grădină, imediat după naştere, la Botoşani Vezi și

Un caz sinistru a fost descoperit la Botoşani, după ce un medic de familie din Hudeşti a anunţat Poliţia că o pacientă a sa, care trebuia să nască, i-ar fi spus la telefon că a născut acasă, copilul a murit şi apoi l-ar fi înmormântat în cimitirul din sat.

Poliţiştii au făcut cercetări şi au descoperit o grozăvie.

Bebeluş îngropat în grădină, imediat după naştere, la Botoşani

Poliţiştii din Botoşani au descoperit o grozăvie în satul Vatra, după ce un medic de familie şi-a făcut datoria şi a anunţat Poliţia în urma unei naşteri în care nou-născutul a murit.

Pacienta l-ar fi sunat pe medic şi i-ar fi spus că bebeluşul pe care l-a născut acasă a murit şi l-a îngropat la cimitir.

Din primele informaţii, femeia a nascut într-adevăr, acasă, însă copilul ar fi fost îngropat imediat în grădină.

Cercetările continuă în acest caz, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Atât tânăra care a născut, cât şi mama ei, au fost ridicate de poliţişti pentru audieri.

Primarul din Hudeşti a declarat pentru Observator.tv că familia fetei este una destul de bună şi respectată în sat şi nu-şi explică de ce a făcut tânăra mamă aşa ceva. Femeia mai are un copil, minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bebeluş îngropat în grădină de mamă, imediat după naştere, la Botoşani (Video)