Antena Meniu Search
x

Bebelus ucis de nepasarea medicilor. Parintii isi vor cauta dreptatea in justitie

Pneumonia l-a ucis in spital. A stat internat doua saptamani la Marie Curie. Bebelusul de doar doua saptamani a fost diagnosticat gresit. Autopsia arata ca bebelusul a murit din alte cauze decat au stabilit doctorii.

Vezi și

Insuficienta organica multipla, pneumonie acuta mixta, stare septica cu punct de plecare pulmonar. Asa suna rezultatul la autopsie dat de Institutul de Medicina Legala. Este ceea ce parintii au banuit din capul locului.

“Eu am spus de la bun inceput sa nu ma bage cu copii bolnavi de viroza. Copilul meu, sambata seara, a inceput sa faca temperatura 39 cu 7. Duminica, atunci cand au venit mi-au spus ca e posibil sa fi luat un virus din spital, dar nu stim despre ce e vorba”, spune mama celui mic.

Parintii ii acuza pe medicii de la Spitalul Marie Curie de faptul ca au ignorat simptomele copilului. “Daca ii facea radiografie isi dadea seama ca e de la plamani. Dar dansa venea cu stetoscopul si zicea ca e bine. E perfect. Nu e posibil ca trei saptamani sa nu pui un diagnostic. Sa-mi spuna, vineri seara, doctorita de garda ca are pneumonie si sambata sa moara copilul”, mai explica cei care i-au dat viata.

Raportul de la Medicina Legala arata ca baietelul a facut septicemie, ca rand pe rand organele lui au cedat. Asta in timp ce, spun parintii, medicii ii asigurau ca baietelul se va face bine.

Acum mama si tatal copilului vor apela la justitie pentru a-si face dreptate. Momentan, conducerea spitalului si medicii care s-au ocupat de caz nu vor sa faca niciun comentariu. Managerul Spitalului “Marie Curie” spune ca dupa ce va primi actele de la Institutul de Medicina Legala va lamuri situatia. De parca moartea unui copil ar putea fi.o situatie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Bebelus ucis de nepasarea medicilor. Parintii isi vor cauta dreptatea in justitie