Antena Meniu Search
x

Bebeluşi abandonaţi de mame

Doi bebeluşi au fost abandonaţi de mame, la câteva zile după naştere. Unul a fost lăsat în holul unui cabinet medical din Vaslui, altul pe o bancă în parcul de lângă gara din Roman.

Vezi și

Doi bebeluşi au fost abandonaţi de mame, la câteva zile după naştere. Unul a fost lăsat în holul unui cabinet medical din Vaslui, altul pe o bancă în parcul de lângă gara din Roman. Ultimul, a avut norocul să fie găsit de o tânără, înainte de lăsarea întunericului.

Un băieţel abia născut, lăsat de părinţi pe o măsuţă, în sala de aşteptare a unui cabinet medical din Vaslui. O femeie şi un bărbat au fost văzuţi de vecini când au intrat în scara blocului unde se află cabinetul unui medic de familie.

Şi tot acolo s-ar fi întors, cel mai probabil, pentru a-şi continua drumul. Fără copilul lor, un băieţel de două kilograme, pe care au avut grijă să-l îmbrace în haine curate înainte să-l abandoneze.

La câţiva zeci de kilometri distanţă, în Roman, un băieţel abandonat de mamă pe o bancă în parc a primit la spitalul din oraş în loc de nume un număr. Ar fi fost născut, acasă, înainte de termen. Mama, aflată cel mai probabil în trecere prin oraş, a lăsat pe banca unde şi-a abandonat copilul şi o cutie cu lapte praf.

Băieţelul a avut noroc să fie găsit de o tânără, înainte de lăsarea întunericului. Altfel, risca să fie devorat de maidanezi, spun localnicii. Mamele celor doi copii sunt căutate de poliţie. Femeile au deja dosar penal pentru abandon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bebeluşi abandonaţi de mame