Antena Meniu Search
x

Gigi Becali a fost surprins în timp ce aştepta vestea cea mare, dacă va fi sau nu eliberat

Mâine, la prânz, află dacă va fi liber să se opereze şi dacă intervenţia se va face în ţară sau în străinătate. El a ales o clinică din München, Germania.

Vezi și

Şi ca să-i convingă pe magistraţi să-l lase să treacă graniţa, a angajat un avocat nou. Încruntat, Gigi Becali a ridicat doar mâna şi a salutat. Cu gâtul fixat în gulerul tare, a vorbit în sală. Despre dureri şi despre dreptul lui de a alege. Vrea să se opereze la Munchen, în Germania.

Faţă de ultima înfăţişare, Becali nu şi-a schimbat deloc ţinuta. Tot în blugi a venit în faţa magistraţilor şi tot cu haina neagră. Dar şi-a schimbat avocatul. Maria Vasii, care tocmai l-a scos pe Cristian Cioacă din închisoare, a fost angajată de Becali, de urgenţă. Şi tot de urgenţă a cerut milionarul să i se dea drumul din puşcărie. Raportul medico-legal arată că Becali are, de 10 ani, hernie de disc cervicală la vertebrele C5 şi C6.

Mai sunt 17 ore până când Gigi Becali va afla decizia magistraţilor. Între timp, familia se roagă. De aproape zece luni de zile, Becali nu şi-a văzut soţia, mama şi copiii. Iar mânie, ar putea fi liber..

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali a fost surprins în timp ce aştepta vestea cea mare, dacă va fi sau nu eliberat