Antena Meniu Search
x

Berea cu fructe conține doar urme de fructe şi mulţi aditivi alimentari

Berea cu fructe nu-şi prea merită numele. Asta, după ce specialiştii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorului au descoperit că produsul răcoritor conţine doar urme de fructe.

Vezi și

 Berea cu fructe nu-şi prea merită numele. Asta, după ce specialiştii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorului au descoperit că produsul răcoritor conţine doar urme de fructe şi mulţi aditivi alimentari.

Lămâie, portocale sau merişor. Sunt sortimentele din frigider cu care producătorii de bere promit să ne răcorească pe timp de vară. O sămânţă de adevăr există. Potrivit unui studiu al Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, unul din zece produse din rafturi are 12 E-uri. Cele mai multe au suc de fruct din concentrat. Şi acela în cantităţi infime.

În fapt, într-o bere cu fructe ajunge, în cel mai fericit caz, o picătură de suc de lămâie. Restul e compus din aditivi alimentari, îndulcitori şi potenţiatori de aromă. Specialiştii spun că, pe termen lung, băutul de bere cu suc de fructe poate determina obezitate, diabet zaharat şi diferite tulburări hormonale, în special la tineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Berea cu fructe conține doar urme de fructe şi mulţi aditivi alimentari