Antena Meniu Search
x

Mesaje disperate ale rudelor și prietenilor Biancăi, tânăra de 17 ani din Huși găsită spânzurată: "De ce ai fãcut asta, copil frumos?"

Rudele și prietenii Bianca Hâncu sunt în stare de șoc după ce tânăra de 17 ani care a fost dată dispărută la începutul lunii august a fost găsită moartă, spânzurată, lângă localitatea Stănileşti.

Bianca, tanara de 17 ani din Husi gasita spanzurata - Facebook

Rudele și prietenii Bianca Hâncu sunt în stare de șoc după ce tânăra de 17 ani care a fost dată dispărută la începutul lunii august a fost găsită moartă, spânzurată, lângă localitatea Stănileşti.

“Bianca, nu este adevărat! Tu nu puteai să faci asta! De ce oare nu mi-ai spus cât amar aveai în inima ta, pentru că eu știi că te-am înțeles mereu. Ai fost si vei rămâne un copil asa de frumos si cuminte, încât nu te voi uita niciodată si vei fi mereu parte din inima ta. Copiii nu ar trebui să aibă voie să moară, dar din păcate asta nu se poate”, a scris Maria, o colegă a Biancăi, potrivit vremeanoua.ro.

“De ce, copil frumos? Cum să faci tu una ca asta, când mereu existã o solutie, pentru orice problemă? Îmi plânge sufletul pentru tine, desi nu te-am cunoscut”, a scris și Mirela.

Bianca Hâncu a fost găsită spânzurată, lângă localitatea Stănileşti, la 23 de zile de la dispariție.

Pe acelaşi subiect

Potrivit primelor informaţii, corpul tinerei se afla într-o avansată stare de descompunere, ea putând fi identificată inițial doar după haine.

Sora ei, Pamela, anunţase pe Facebook că familia şi prietenii continuă să o caute fără oprire pe frumoasa adolescentă.

Ultima dată, Bianca a fost văzută singură, urcându-se într-un microbuz de transport în comun, după care fata a dispărut complet. Nu avea la ea nici haine de schimb si nici documentele personale.

Tânăra împreună cu care locuia a declarat că a găsit haine de-ale Biancăi în masina de spãlat, semn că adolescenta nu intenţiona să plece undeva departe.

După 12 zile de la dispariție, politiștii, jandarmii, politistii de frontierã, și chiar și prefectul de Vaslui, Eduard Popica, au venit la Huși, pentru a realiza cãutãri ample în împrejurimi.

Echipele de căutători și câinele de urmă au căutat prin zona Recea, într-o zonă apropiatã de locul în care Bianca și-a pus capãt zilelor, însă nu au reușit să o descopre atunci.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit de proprietarul terenului pe care Bianca s-a spânzurat, acesta sunând la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Mesaje disperate ale rudelor și prietenilor Biancăi, tânăra de 17 ani din Huși găsită spânzurată: "De ce ai fãcut asta, copil frumos?"