Antena Meniu Search
x

Bilanţul inundaţiilor din Argeş. Trei case au devenit nelocuibile

În cursul zilei de vineri a fost cod portocaliu de inundaţii în judeţul Argeş, iar acum autorităţile stabilesc bilanţul acestui fenomen meteo extrem.

de Redactia Observator

la 06.07.2019, 09:39

O femeie a fost salvată cu greu, după ce a fost luată de viitură
A fost cod portocaliu de inundaţii în judeţul Argeş - ISU Argeş

În cursul zilei de vineri a fost cod portocaliu de inundaţii în judeţul Argeş, iar acum autorităţile stabilesc bilanţul acestui fenomen meteo extrem.

Primele informaţii arată că cea mai afectată a fost zona localităţii Rucăr, unde zeci de pompieri au fost obligaţi să lucreze la foc continuu, pe parcursul nopţii, pentru a înlătura efectele inundaţiilor.

Poliţişti şi jandarmi au intervenit în ajutorul pompierilor din Argeş

Doar în zona localităţii Rucăr au fost identificate opt case afectate de inundaţii, dintre care trei în proporţie de peste 50% şi care nu mai pot fi locuite.

De asemenea au fost afectate şi mai multe autoturisme, în multe zone aluviunile adunate de viitură depăşind un metru înălţime.

În ajutorul pompierilor din Argeş au intervenit inclusiv poliţişti şi jandarmi, dar şi specialişti ai Ministerului Afacerilor Interne.

Vă reamintim că, în cursul zilei de vineri, în zona Rucăr, o femeie a fost luată de viitură şi a suferit o fractură la picior. Victima a fost luată pe braţe de salvatori şi transportată cu greu la spital, ambulanţa chemată la faţa locului nereuşind să înainteze din cauza inundaţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bilanţul inundaţiilor din Argeş. Trei case au devenit nelocuibile