Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Biroul din vremea pandemiei. Tot mai mulţi angajaţi din IT sau comerţ online caută locuri retrase de unde să poată lucra. VIDEO

Şi-au mutat biroul direct în inima Deltei. Tot mai mulţi angajaţi din IT sau comerţ online care au nevoie doar de un laptop şi viteză la internet caută locuri retrase de unde să poată lucra. Şi imediat cineva a profitat de oportunitate.

de Redactia Observator

la 31.10.2020 , 23:08

Pentru ei, câţiva proprietari de pensiuni din Tulcea s-au gândit să le ofere spaţiul necesar pentru ca munca din birou să aibă. alt farmec, dar să fie şi mai sigură departe de focarele de covid din marile oraşe.

Francesco și Ionela Capuano au un business în turism în oraşul Piatra Neamţ. Acum sunt ei înşişi turişti dar continuă să şi supravegheze afacerea de la distanţă. Şi-au mutat biroul. în Delta Dunării, mai exact în satul Sarichioi.

Ionela Capuano, antreprenor: E foarte liniște, te simți că în casa bunicilor. E extraordinară ideea, ai tot ce îți trebuie, termini de muncă și poți pleca la plimbare.

Vezi și

Francesco Capuano, antrenprenor: "Este o idee extraordinară, nici nu simţi când munceşti. Când stai aici ești în vacanță, produci și ești în siguranță. Când ştii că trebuie să te trezești la birou nu reușești să te trezești, aici te trezești mai devreme cu o oră să începi muncă doar că să te bucuri de o ora de liniște"

Şi artiștii sunt mai inspirați şi lucrează altfel într-un astfel de peisaj.

"Pot să mă recreez, dar pot să și lucrez, cu laptopul pentru că învăţ continuu"

O săptămână într un 'birou în aer liber" costă 290 de euro de persoană. Cu două mese pe zi.

Andreea Filip, reporter Observator: "Aici se pot caza 6 și 12 persoane. Au 2 zone de co working, una în living și una în grădină. Şi bineînţeles că au parte de internet de mare viteză"

Altă pensiune din Deltă adună în acelaşi loc clienţi din diferite domenii

Alex Filip, proprietar pensiune: "Work from home, work remote, vin din mediul de business, it, comerț. Smart tv ptr prezentări, tot ce au nevoie să fie productivi"

Bianca Folescu, proprietar pensiune: "Sunt 5 odăi, confort, pot să își îndeplinească și atribuțiile de serviciu, au internet"

Nici copiii nu se vor plictisi cât timp părinții sunt la serviciu.

Bianca Folescu, proprietar pensiune: "Pot socializa cu animale mari și mici. Animalele noastre deși sunt masive, sunt blânde, putem face activități, tabere de copii. De la grădinărit până la activități în fermă"

Iarna, team building-ul se va transforma într-o șezătoare la gura sobei. O noapte de cazare aici costă 250 de lei pe noapte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Biroul din vremea pandemiei. Tot mai mulţi angajaţi din IT sau comerţ online caută locuri retrase de unde să poată lucra. VIDEO