Antena Meniu Search
x

40 % dintre produsele achiziţionate de Black Friday în România au fost plătite cu credite. Românii s-au îndatorat pentru reduceri

Magazine virtuale, încasări aproape ireale. În câteva ore, doar pe un singur site, timpul pe care clienţii l-au petrecut împreună a fost de 130 de ani.

Vezi și

Magazine virtuale, încasări aproape ireale. În câteva ore, doar pe un singur site, timpul pe care clienţii l-au petrecut împreună a fost de 130 de ani. Doar că mulţi nu şi-au lăsat banii din economii acolo, ci au strâns noi datorii. Au luat din nou credite. Televizoarele, calculatoarele şi telefoanele mobile cu preţuri reduse au dispărut în câteva secunde din oferte. 

Vorbim de 280 de milioane de lei, la un singur retailer. Totuşi aproape jumătate, 40%, din marfa comandată astăzi a fost luată pe datorie. A fost, putem spune, vinerea neagră a ratelor şi a cardurilor de cumpărături. 

Cele mai vânate produse, care au costat şi cel mai mult au fost televizoarele, mai exact 35.000. Preferate au fost cele cu ecran cât mai mare. Pe locul al doilea se clasează laptourile cu 15.000 de comenzi într-o singură zi. Urmează peste 30.000 de comenzi la telefoane mobile. Clasamentul continuă apoi cuelectrocasnice, produse pentru îngrijirea casei sau pentru îngrijire personală. Românii şi-au făcut inclusiv cumpărături pentru Crăciun, dar şi-au echipat şi maşinile cu anvelope.

Şi metalul preţios a luat ochii. S-au vând, pe un singur site, aproape 3 kilograme de aur. Cine a dat banii pe lingouri a luat gramul de aur cu 30% mai ieftin faţă de preţul pieţei. Au fost cumpărate şi 100 de maşini, care au avut o reducere de până la 20 de procente. Cea mai scumpă comandă de astăzi a fost efectuată din Paşcani, în valoare de  60.000 de lei. Următoarea factură ajunge în Ploieşti, cu o valoare de  37.000 de lei, iar cea de-a treia, în Bucureşti. Cu 36.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » 40 % dintre produsele achiziţionate de Black Friday în România au fost plătite cu credite. Românii s-au îndatorat pentru reduceri