Antena Meniu Search
x

Boboteaza vine fără ger. Temperaturile vor creşte, iar ninsorile se vor transforma în ploi

Vremea se va schimba destul de mult zilele viitoare. Ninsorile se vor transforma in ploi şi asta din cauza temperaturilor care vor creşte destul de mult. Dacă până acum am vorbit despre ger, iată că în perioada următoare vremea se va incalzi considerabil. Maximele se vor apropia de 10 grade.

Vezi și

 Vremea se va schimba destul de mult zilele viitoare. Ninsorile se vor transforma in ploi şi asta din cauza temperaturilor care vor creşte destul de mult. Dacă până acum am vorbit despre ger, iată că în perioada următoare vremea se va incalzi considerabil. Maximele se vor apropia de 10 grade. Dar atenţie mare la polei!. Se va forma in Dobrogea, estul Munteniei şi sudul Moldovei. Ninsori serioase vor mai fi doar la munte. Acestă situaţie va dura pana la sfarsitul saptamanii. Asadar, de Boboteaza nu va fi ger.

Aria ninsorilor va fi din nou în extindere şi va cuprinde cea mai mare parte a ţãrii. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, iar în Oltenia şi Muntenia stratul de zãpadã nou depus va mai putea atinge pe arii restrânse 10 cm. În Dobrogea şi trecãtor în sud-estul Munteniei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei.

Zilele viitoare vremea se va încălzi, iar în sudul ţării vor fi precipitaţii mixte şi se va forma polei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Boboteaza vine fără ger. Temperaturile vor creşte, iar ninsorile se vor transforma în ploi