Antena Meniu Search
x

Bone pentru noaptea de Revelion, oferte la suprapreţ pe Internet

Crăciunul se petrece în familie. Dar, când părinţii vor o seară în oraş, de Revelion, unde lasă copiii? Pe Internet, bonele îşi oferă serviciile la suprapreţ.

Vezi și

Crăciunul se petrece în familie. Dar, când părinţii vor o seară în oraş, de Revelion, unde lasă copiii? Pe Internet, bonele îşi oferă serviciile la suprapreţ.

În fiecare an, înainte de sărbători, părinţii se lovesc de aceeaşi problemă. 

Soluţia cea mai bună, însă nu la îndemâna oricui. Aşa că, de multe ori, cei mici îşi petrec seara dintre ani alături de o bonă. 

Pentru că, în zilele de sărbătoare, bonele cu recomandări sunt greu de găsit, cei care au nevoie doar ocazional de astfel de servicii apelează şi la internet. Preţurile sunt duble sau chiar triple pentru noaptea dintre ani. 

Trei sute de lei pentru noaptea de revelion. Vin de seara de la 7, de la 8, de când doriţi să plecaţi, până vă întoarceţi, ne detaliază o bonă.

Specialiştii le recomandă părinţilor să fie foarte atenţi atunci când aleg persoana cu care să îşi lase copilul. Chiar şi pentru câteva ore. 

IZABELA MARINESCU, specialist parenting: Nu e aşa de uşor să adormi cu o persoană absolut străină pe care mami şi tati ţi-a adus-o în seara respectivă în casă. Am putea să le chemăm prima dată la un interviu şi să vedem cum reacţionează copilul în prezenţa persoanei respective şi ţine şi de flerul nostru ca părinte să ne dăm seama dacă este persoana pe care o putem lăsa în casă.

Cele mai recomandate, în astfel de cazuri, sunt firmele specializate, care îşi recrutează cu atenţie şi îşi instruiesc bine bonele. Dacă o bonă particulară poate cere, pentru noaptea de Revelion, între 200 şi 300 de lei, în cazul firmelor specializate, tarifele pot ajunge şi la 400 de lei pentru o noapte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bone pentru noaptea de Revelion, oferte la suprapreţ pe Internet