Antena Meniu Search
x

Boxerii români, ajutați de un neamț

Box-ul românesc primeşte o gură de oxigen. Un doctor german, specializat în chirurgia mâinii, a decis să-i ajute pe sportivii noştri

Vezi și

Box-ul românesc primeşte o gură de oxigen. Un doctor german, specializat în chirurgia mâinii, a decis să-i ajute pe sportivii noştri

Boxerii tineri nu se luptă doar în ring. Au meciuri grele şi cu autorităţile statului, care nu găsesc întotdeauna bani pentru ei. Fără sprijinul sponsorilor privaţi probabil că mulţi şi-ar agăţa mănuşile în cui.

Acum un specialist din Germania, doctorul UWE Fuhrmann a decis să le întindă o mână de ajutor tinerilor sportivi, alături de Clinica ExMedica.

Doctorul care va fi noul consultant medical al Federaţiei are o experieţă de peste 30 de ani în care a făcut peste 20.000 de operaţii. Este unul dintre puţinii specialişti capabili să gestioneze accidentările cu risc ridicat.

Medicul german a decis să-i ajute şi financiar pe sportivii noştri. Paul Andrei Arădoaie - campion european de juniori, Steluţa Duţa - campioană europeană la senioare şi Mustafa Arsen -vicecampion mondial de tineret au fost premiaţi de doctorul neamţ.

UWE Fuhrmann a promis să finanţeze Federaţia de box cu 5.000 euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Boxerii români, ajutați de un neamț