Antena Meniu Search
x

Brăila: Proteste în Piața Independenței; s-au scandat lozinci antiguvernamentale

Câteva zeci de persoane au protestat, marți seara, începând cu ora 21,30, în Piața Independenței din Brăila

Câteva zeci de persoane au protestat, marți seara, începând cu ora 21,30, în Piața Independenței din Brăila, cerând demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea și a primarului Sectorului 4 din București, Cristian Popescu-Piedone, și și-au exprimat solidaritatea cu victimele incendiului din clubul ''Colectiv''.

Mobilizarea s-a făcut pe rețelele de socializare, iar majoritatea celor prezenți în Piața Independenței au fost tineri, care au scandat: 'Jos Ponta', 'Demisia Oprea', 'Curajul e la noi, frica e la ei', 'Piedone nu uita, te așteapă DNA', 'Jos corupții'.

Protestatarii au venit cu lumânări, pe care le-au aprins la troița din Piața Independenței, loc care, de duminică seara, s-a transformat într-un altar în jurul fotografiei brăileanului Andrei Petru Bucă, de 29 de ani, de profesie arhitect, decedat în incendiul din clubul bucureștean.

Sute de brăileni l-au condus marți, pe ultimul drum, pe Andrei Petru Bucă. Slujba de înmormântare a fost oficiată de Arhiepiscopul Dunării de Jos ÎPS, Casian Crăciun, alături de un sobor format din 17 preoți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Brăila: Proteste în Piața Independenței; s-au scandat lozinci antiguvernamentale