Antena Meniu Search
x

O maşină scăpată de sub control a spulberat un grup de pietoni, în București! Doi copii şi un bărbat au fost răniţi

Imagini teribile au fost surprinse pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. Un şofer de 65 de ani a intrat cu maşina într-un grup de pietoni care aştepta la semafor. Bărbatul avea permisul suspendat şi circula cu o dovadă provizorie.

Vezi și

Imagini teribile au fost surprinse pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. Un şofer de 65 de ani a intrat cu maşina într-un grup de pietoni care aştepta la semafor. Bărbatul avea permisul suspendat şi circula cu o dovadă provizorie. Două fete de cinci şi 14 ani au fost rănite sub ochii părinţilor, iar tatăl uneia dintre ele a ajuns la spital. Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional. 

Zeci de martori se adună în jurul maşinii urcate pe scuarul dintre sensurile de mers. Sub autoturismul de aproape două tone este o fetiţă de cinci ani. Mai mulţi bărbaţi încearcă să-l ridice, în timp ce o femeie, medic, reuşeste să o tragă pe copilă afară.

Un metru mai departe, o altă fată de 14 ani e întinsă pe asfalt. Este conştientă, dar are o rană gravă la picior. O femeie încearcă să o liniştească până la sosirea ambulanţelor.

Revoltaţi, câţiva bărbaţi îi cer socoteală şoferului de 65 de ani. Era oră de vârf când a produs accidentul într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din sectorul 3 al Capitalei.

Şoferul a refuzat transportul la spital. La testul cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În schimb, fetiţa de cinci ani şi tatăl ei au fost internaţi. Ambii au fracturi la picioare. Adolescenta de 14 ani a primit îngirjiri medicale la locul accidentului. Bărbatul de la volan s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O maşină scăpată de sub control a spulberat un grup de pietoni, în București! Doi copii şi un bărbat au fost răniţi