Antena Meniu Search
x

Bucuresti: Un tanar de 22 de ani a fost injunghiat intr-un lift

Scene cutremuratoare in scara unui bloc, din cartierul bucurestean Militari! Un tanar de 22 de ani a fost ucis cu sange rece, la cateva minute dupa ce a sunat la interfonul unui prieten care locuieste acolo.

Vezi și

De altfel, tanarul apelat este si principalul suspect pe care il au acum anchetatorii.

Camerele de supraveghere montate au surprins ultimele clipe din viata victimei. El a fost injunghiat de mai multe ori, se pare, in lift.

“Am vazut punct cu punct ce s-a intamplat”, a spus Petru Maties, administratorul blocului. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, insa. Ele au fost singurele care au inregistrat ultimele clipe de viata ale tanarului de 22 de ani. In rest, nimeni nu a vazut si nu a auzit nimic.

Barbatul venise in vizita la un prieten. A sunat la interfon si a asteptat sa i se deschida usa. Apoi a urcat direct spre moarte.

Pe camere se vede cum coboara un baiat pe scara, de la etajul 10, deschide usa la un tanar, se intalnesc. Se pare ca nu erau prea veseli nici unul, nici altul. Au urcat la etajul 10. Pe urma, a durat cam 7 minute de la coborare, ca au fost 8 etaje. Se pare ca acolo s-ar fi intamplat evenimentul, in lift”, explica administratorul blocului, care a urmatir imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Tanarul a fost injunghiat doua ori si lasat, apoi, sa zaca intr-o balta de sange, in lift. Unul dintre barbati a reusit sa iasa din lift si sa se faca nevazut, iar celalalt a urcat, linistit, la el in apartament.

Alarma a fost data de un locatar care a vazut trupul tanarului. Medicii sositi la interventie nu au mai putut sa-l salveze.

“Este vorba de o persoana de sex masculine, victima unei agresiuni cu arma alba. Are leziuni traumatice provocate cu un obiect intepator, dar nu va pot spune unde anume sau numarul lor”, a confirmat si procurorul Sebiu Serbanoiu.

Trupul tanarului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, iar procurorii au prelevat probe si au adunat dovezi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere le vor oferi cele mai multe raspunsuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Bucuresti: Un tanar de 22 de ani a fost injunghiat intr-un lift