Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un nou proiect al Primăriei Generale promite schimbări majore pe Bulevardul Ghencea

Trotuare de şase metri lăţime, trei metri de spaţiu verde între trotuare şi carosabil, sute de locuri de parcare piste de biciclete, două benzi pe sens şi o linie de tramvai.

de Redactia Observator

la 03.09.2018 , 14:42

Trotuare de şase metri lăţime, trei metri de spaţiu verde între trotuare şi carosabil, sute de locuri de parcare piste de biciclete, două benzi pe sens şi o linie de tramvai! Aşa ar trebui să arate Bulevardul Ghencea, unul dintre cele mai aglomerate din Capitală, potrivit unui proiect al Primăriei Generale.

Studiile de fezabilitate vor fi gata în această săptămână. Nu se ştie însă când vor deveni şi realitate planurile de pe hârtie. 

Noua arteră va avea câte două benzi pe sens, linie de tramvai în zona mediană, piste de biciclişti, trotuare cu o lăţime de 6 metri, spaţii verzi între trotuar şi partea carosabilă de 3 metri.

Vezi și

Oamenii din zonă spun că iniţiativa nu este o noutate şi că autorităţile nu au venit în teren să vadă despre ce este vorba. Numai studiul de fezabilitate al acestui proiect costă 320.000 de euro şi va fi gata la finalul acestei săptămâni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un nou proiect al Primăriei Generale promite schimbări majore pe Bulevardul Ghencea