Antena Meniu Search
x

Bullcarturile, o nouă distracție în județul Suceava

Turiştii au descoperit o nouă distracţie de toamnă, în judeţul Suceava, mai exact bullcarturile. Pârtia de 850 de metri care se află în localitatea Mălini e făcută din pietriş şi cei care o coboară au parte de o experienţă similară celei de offroad. Iar traseul oferă privelişti de care toţi se bucură, mai ales că vorbim despre vehicule fără motor.

de Redactia Observator

la 21.09.2020, 12:33

Vezi și

Înainte de a coborî pe pârtie, toţi turiştii care încearcă bullcarturile au parte de un instructaj.

DAN SPĂTARU, administrator: Să nu fie cumva sub influenţa băuturilor alcoolice, să poarte cască de protecţie, să asculte de îndrumările pe care le facem.

Bullcarturile sunt tricicluri fără motor, folosite pentru alunecare. Sunt agăţate de un teleschi şi trase până în punctul de unde începe coborârea. Turiştii pot alege între o pârtie de 850 de metri şi un traseu mai lung, de doi kilometri.

În fiecare weekend venim aici cu copiii, pentru că le place, în mod special când văd pădurea şi. viteză. Pentru viteză. Copiilor le place foarte mult viteza.

O urcare cu bullcartul costă zece lei, iar copiii sub 12 ani trebuie însoţiţi de un adult. Tot la Mălini, cea mai rapidă tiroliană din Moldova a fost deschisă recent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bullcarturile, o nouă distracție în județul Suceava