Antena Meniu Search
x

O bunică de 88 de ani din Hunedoara a fost adoptată de un grup de motociclişti

La 88 de ani, bunica Tamara, din Judeţul Hunedoara, s-a împrietenit cu o gaşcă de motociclişti!

Vezi și

La 88 de ani, bunica Tamara, din Judeţul Hunedoara, s-a împrietenit cu o gaşcă de motociclişti! Părăsită de fiul său mai bine de un deceniu, bătrâna îşi ducea zilele într-o cocioabă ce stătea să cadă pe ea. Acum curtea îi răsună de zgomot de motoare şi unelte de construit. Şi asta pentru că bikerii sunt decişi să-i facă o casă nouă în mai puţin de o săptămână.

În loc de geamuri, o improvizaţie din celofan şi cârpe. Aşa trăieşte bunica Tamara de mai bine de 10 ani în casa din Judeţul Hunedoara. Podeaua este de pământ, cu şanţuri săpate să se scurgă apa care intră prin acoperiş. Alte zdrenţe ţin loc de saltea.  

Când nu dă o mână de ajutor, Ghiţă Furcă străbate ţara pe motocicletă. De la un coleg biker a auzit de situaţia bătrânei şi nu a rămas indiferent. Gaşca lui de motociclişti s-a transformat în gaşcă de voluntari. Care cu munca manuală, care cu donaţiile. 

Motocicliştii îi acordă acum bătrânei ajutorul pe care fiul acesteia a uitat să-l dea. Nici bunica, nici vecinii nu mai ştiu de soarta lui. Ultima oară când au auzit de el, lucra undeva în Portugalia.

De atunci, casa bătrânei a început să se năruie. La fel şi zidurile unei case noi, care a fost începută cu un deceniu în urmă şi lăsată apoi în paragină. În noua casă vor motocicliştii să o mute pe bunică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O bunică de 88 de ani din Hunedoara a fost adoptată de un grup de motociclişti