Antena Meniu Search
x

Bunicii Madalinei Ghenea, pradati de hoti

Sa ai o ruda celebra si bogata pare avantajos, dar nu e mereu asa. Au simtit-o pe propria piele buncii celebrei Madalina Ghenea. Casa oamenilor a fost calcata de hoti, care sperau sa gaseasca o avere. Erau convinsi ca iubita lui Gerlad Butler le trimite sume fabuoase de bani.

Vezi și

De cand a plecat sa-si faca un nume pe podiumurile din strainatate, bunicii Madalinei Ghenea si-au mai vazut nepoata doar la televizor. Sau in ziarele care umplu paginile cu stiri despre olteanca fierbinte. Oamenii n-au asteptat insa si n-a cerut nimic de la nepoata lor. “N-am nevoie. Poate sa aiba averea lui Noe”, a spus Marieta Ghenea.

In sat sunt insa destui convinsi batranii au o adevarata avere ascunsa in casa. La fel de convinsi erau ca Madalina, devenita vedeta in Italia si peste Ocean, le trimite sume fabuloase da bani. Pentru hoti a fost mai mult decat suficient pentru a pune la cale o lovitura.

Bunicii Madalinei nici nu au stiut ce i-a lovit. In puterea noptii hotii au fortat unul dintre geamurile casei. Au rascolit prin bunurile celor doi, insa nici urma de avere.

Au furat toti banii pe care i-au gasit - pensiile celor doi batrani. Desi sperau la averi fabuloase, s-au multumit si cu atat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bunicii Madalinei Ghenea, pradati de hoti