Antena Meniu Search
x

Video Burger cu foiţă de aur, promovat de un lider PSD pe TikTok. Preţul e ameţitor: "După pot să bag aurul la amanet?"

Românii care vor să guste dintr-un burger cu foiţă de aur sunt invitaţi, într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, la restaurantul unui lider PSD. Potrivit acestuia, burgerul poate fi consumat cu "doar 250 de lei". 

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 20:15

Burger cu foiţă de aur, promovat de un lider PSD pe TikTok. Preţul e ameţitor: "După pot sa bag aurul la amanet?"
Burger cu foiţă de aur, promovat de un lider PSD pe TikTok. Preţul e ameţitor: "După pot sa bag aurul la amanet?" - TikTok

Avram Gal, preşedintele filialei Partidului Democrat de la Câmpia Turzii, îşi promovează pe TikTok burger-ul cu foiţă de aur, care poate fi consumat la restaurantul său. Politicianul îşi numeşte produsul "cel mai bun burger cu aur" şi îi invită pe urmăritorii săi la masă.

Reacţiile utilizatorilor nu au întârziat să apară. "După pot să bag aurul la amanet?", a fost comentariul unui tânăr. Altcineva crede că nici măcar la Salt Bae "nu e aşa scump", făcând referire la bucătarul turc devenit viral pe internet în urmă câţiva ani, care deţine un lanţ de restaurante de lux. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Burger cu foiţă de aur, promovat de un lider PSD pe TikTok. Preţul e ameţitor: "După pot să bag aurul la amanet?"