Antena Meniu Search
x

Câştigă o bursă integrală Executive MBA, oferită de Observator şi Universitatea Sheffield

Observator și prestigioasa Universitate Sheffield îți oferă șansa să câștigi o bursă integrală Executive MBA, pe o perioadă de doi ani. Fă un pas de nota 10!

Câştigă o bursă integrală Executive MBA pe o perioadă de 2 ani, la Universitatea Sheffield din Marea Britanie | Sursa: Observator Vezi și

Observator și prestigioasa Universitate Sheffield îți oferă șansa să câștigi o bursă integrală Executive MBA, pe o perioadă de doi ani. Fă un pas de nota 10 spre o carieră de top!

Ai peste 28 de ani și minim 5 ani experiență profesională? Dacă da, acum este momentul să îți duci cariera la următorul nivel!

Câştigă o bursă integrală Executive MBA pe o perioadă de 2 ani, o şansă oferită de Observator şi Universitatea Sheffield din Marea Britanie.

Cum poţi aplica pentru bursa Sheffield 2018

Programul cu predare în limba engleză se remarcă prin tradiția academică a Universității Sheffield, corpul profesoral exclusiv internațional, modul de predare flexibil și multiplele posibilități de networking.

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere!

Dacă te califici între finaliști, te vom contacta pentru a lua parte la interviul de selecție, pe baza căruia va fi desemnat câștigătorul!

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa şi regulamentul de participare la concurs, furnizat de Observator, dar şi detaliile oferite de Universitatea Sheffield pe pagina destinată bursei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Câştigă o bursă integrală Executive MBA, oferită de Observator şi Universitatea Sheffield