Antena Meniu Search
x

Video Carambol în centrul Iaşului, după ce un tânăr care consumase alcool a lovit o coloană de maşini

Accident în lanţ urmat de scandal, ieri, pe un bulevard din Iaşi. Un tânăr care n-a frânat la timp a lovit coloana de maşini. Patru autoturisme au fost avariate. După ce martorii au văzut că şoferului i-a ieşit alcoolemia mare la testul poliţiştilor, au început să-l apostrofeze. Poliţiştii au constatat, ulterior, că acesta nici măcar nu avea permis valabil.

de Redactia Observator

la 21.07.2021, 08:58

Vezi și

Deşi tocmai provocase un accident în lanţ, în centrul Iaşului, bărbatul părea relaxat. Poliţiştii au căutat pentru a vedea dacă avea alcool în maşină. 

Şoferul a intrat într-o colană de maşini, pe un bulevard central. Patru autoturisme au fost avariate în accident. Manevrele lui, dar şi atitudinea de după accident i-au făcut pe martori să îl ia la rost. "El e vesel, râde. Puneţi-i cătuşele că ăsta vă fuge din faţă, domnule! Omoară oamenii pe stradă", a spus unul dintre şoferii implicaţi în accident. Oamenii au fost furioşi pentru că au văzut şi rezultatul testului de alcoolemie efectuat de poliţişti.

În cele din urmă, tânărul a fost luat de poliţişti din intersecţia unde s-a produs accidentul pentru a i se recolta probe biologice. Martorii au susţinut că în maşina şoferului vinovat au fost găsite mai multe sticle de băutură

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Carambol în centrul Iaşului, după ce un tânăr care consumase alcool a lovit o coloană de maşini