Antena Meniu Search
x

Video Cabană închiriată în Cluj, localizată în Austria. 100 de români au fost amăgiți cu o ofertă prea bună ca să fie adevărată

Cabană spaţioasă de închiriat pentru sărbători la preţ fără concurenţă. Dar şi fără localizare. O persoană a închiriat online o cabană superbă despre care susţinea că este lângă Cluj şi a încasat mai multe sume de bani, după care a dispărut. Falsul proprietar este căutat acum de poliţişti după ce aceştia s-au autosesizat.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.12.2020, 15:12

Vezi și
  • Oferta fiind una sub prețul pietei, au fost mulți cei care au căzut în plasa individului de la care a plecat anunțul; aproximativ 100 de persoane.
  • Nimeni nu a depus până în acest moment plângere la poliție, dar oamenii legii s-au autosesizat și fac cercetări pentru înșelăciune.

Individul posta anunțuri pe diferite site-uri specializate prin care oferea spre închiriere, în preajma Revelionului, o cabană extrem de spațioasă, în apropierea Clujului, la prețul de 8000 de lei.

Oferta fiind una sub prețul pietei, cei interesați au apărut incă din luna septembrie, dar toata înțelegerea avea loc la distanță, online sau la telefon.

100 de români au fost înșelați

Acesta încheia cu victimele contracte prin care percepea un avans în valoare de 2000 de lei, apoi nu mai răspundea la telefon.

Așa a reușit să înșele aproape 100 de persoane care, ulterior, au aflat că acea cabană nici nu se află în România, ci în Austria.

Nimeni nu a depus până în acest moment plângere la poliție, dar oamenii legii s-au autosesizat și fac cercetări pentru înșelăciune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cabană închiriată în Cluj, localizată în Austria. 100 de români au fost amăgiți cu o ofertă prea bună ca să fie adevărată