Antena Meniu Search
x

Câine rănit, legat cu un lanț de gât și târât de o căruță pe drum. Poliția a deschis dosar penal

Un bărbat este cercetat penal după apariția unor imagini cu un câine rănit, legat de o căruță și târât pe drum. Bărbatul are 62 de ani și este din comuna Satu Mare, din Harghita.

de Redactia Observator

la 16.06.2020, 20:31

Câine rănit, legat cu un lanț de gât și târât de o căruță pe drum
Fotografie ilustrativă - Pixabay / captură video arhivă
  • Poliţiştii harghiteni s-au sesizat din oficiu
  • Bărbatul reținut are 6 2 de ani și este din comuna Satu Mare

Poliţiştii harghiteni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

„În fapt, în jurul orei 21:30, pe o reţea de socializare a fost identificată o postare, în care apărea un atelaj hipo de care autori necunoscuţi legaseră un câine, cu un lanţ înfăşurat de gât, ce se deplasa pe D.N. 13/A, la ieșire din comuna Satu Mare.

Impactul emoţional şi totodată infracţional al acestor imagini era dat de faptul că animalul, rănit fiind, nu se mai putea deplasa, astfel încât era târât după căruţă.

Iniţial poliţiştii au întocmit un dosar penal in rem, însă la data de 16.06.2020, ca rezultat al cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, a fost identificat cel bănuit de comiterea faptei.

Acesta este un bărbat de 62 de ani, din comuna Satu Mare, faţă de care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii comise”, a anunțat IPJ Harghita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Câine rănit, legat cu un lanț de gât și târât de o căruță pe drum. Poliția a deschis dosar penal