Antena Meniu Search
x

Câine legat, ucis cu ranga în curte, de un adolescent furios că animalul mâncase un pui (video)

Un câine legat a fost ucis cu ranga în curte, de un adolescent furios că animalul mâncase un pui. Imaginile, de o violență inumană, au devenit virale pe Facebook, iar Poliția s-a sesizat și anchetează cazul

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.05.2020, 09:07

  • Câinele era legat cu un lanț, nu a avut nicio șansă.
  • Animalul nu putea să fugă, a fost victimă neputincioasă.

Un adolescent din comuna doljeană Desa a fost filmat cum lovește fără milă un câine, din câte se pare chiar animalul din curtea lui, cu o rangă, până când îl ucide. Imaginile au devenit virale pe Facebook și mai mulți oameni chiar l-au identificat pe băiat.

Se pare că acesta are 15 ani, se numește Denis C. și din imagini și din ce spune în ele e furis pentru că animalul mâncase un pui. Așa că a luat o rangă și l-a lovit de mai multe ori, prima oară direct în cap.

Câinele e legat cu un lanț și e scos din cușcă târât, apoi lovit direct în cap. Animalul nu are cum să se apere sau cum să fugă, iar cel care îl ucide lovește fără milă și înjură.

VIDEO CU ADOLESCENTUL CARE UCIDE CÂINELE

Conform legii 205/2004, cap VII, art 25, 1, lit a) "uciderea animalelor, cu intenție, fără drept" , e) rănirea sau schingiuirea animalelor" constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Poliția a anunțat că s-a sesizat exact pe acest articol din lege și a demarat o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Câine legat, ucis cu ranga în curte, de un adolescent furios că animalul mâncase un pui (video)