Antena Meniu Search
x

Câine salvat de la moarte de pompierii de la ISU Timiş

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au intervenit, în cursul zilei de vineri, pentru a salva un câine.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.01.2020, 08:17

Câinele nu ar mai fi rezistat foarte mult dacă nu era salvat de pompieri
Pompierii au reuşit să salveze câinele - ISU Timiş

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au intervenit, în cursul zilei de vineri, pentru a salva un câine.

Patrupedul căzuse, nu se ştie în ce condiţii, într-un canal şi nu avea şanse mari de supravieţuire.

Însă reprezentanţii ISU Timiş au fost chemaţi să intervină de o persoană care a auzit zgomotele făcute de câinele în suferinţă.

Pompierii au reuşit să scoată câinele la suprafaţă şi l-au plasat specialiştilor veterinari care vor încerca să-l repună pe picioare.

Reprezentanţii ISU Timiş au postat câteva imagini pe pagina oficială de Facebook, iar acestea sunt însoţite de următorul mesaj: "Bunătatea te poate face cel mai frumos om din univers! Iar bunătatea arătată față de un animal este cu atât mai mare, deoarece acel suflet nu poate să îți răsplătească acest gest. Nu este pentru prima dată când pompierii timișeni salvează un animal, însă fiecare suflet pe care reușim să-l salvăm ne aduce o adevărată bucurie și satisfacție. Haideți să arătăm bunătatea noastră față de oricine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Câine salvat de la moarte de pompierii de la ISU Timiş