Antena Meniu Search
x

Autorităţile au început vânătoarea călătorilor urât mirositori în mijloacele de transport în comun

Autorităţile din Timişoara au declanşat vânătoarea de călători urât mirositori şi care deranjează oamenii în mijloacele de transport în comun, după ce şi la Cluj s-a demarat o astfel de operaţiune.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.03.2019, 19:14

Vânătoare de călători beţi, urât mirositori sau cerşetori - debanat.ro

Autorităţile din Timişoara au declanşat vânătoarea de călători urât mirositori şi care deranjează oamenii în mijloacele de transport în comun, după ce şi la Cluj s-a demarat o astfel de operaţiune.

Deşi Clujul a fost mai aspru şi a anunţat amenzi usturătoare pentru oricine deranjează olfactiv călătorii, la Timişoara toate persoanele prinse că miroseau urât, se aflau sub influenţa alcoolului sau cerşeau au fost date jos din mijloacele de transport.

Vânătoare de călători beţi, urât mirositori sau cerşetori

Astfel, potrivit debanat.ro, oamenii de pază și controlorii au găsit într-o singură zi în mijloacele de transport în comun din Timișoara 17 persoane care consumau substanţe urât mirositoare și cerșetori, care au deranjat călătorii.

"Persoanele la care facem referire au cerşit sau au consumat/inhalat substanţe urât mirositoare (prenadez) în mijloacele de transport în comun, afectând confortul călătorilor noştri, fiind astfel poftite de agenţii de control să părăsească mijloacele de transport în comun în care se aflau”, transmit cei de ls STPT.

La Cluj, autorităţile au anunţat amenzi usturătoare pentru călătorii care miros urât în mijloacele de transport în comun. Astfel, oricine a uitat să facă duş în ultimul cincinal, va fi amendat chiar şi cu 400 de lei. La fel se va proceda şi cu cei care nu sunt în stare să se comporte civilizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Autorităţile au început vânătoarea călătorilor urât mirositori în mijloacele de transport în comun