Antena Meniu Search
x

Călătoria cu copiii nu trebuie să fie un chin. Sfaturi de la părinții călători

Vacanţele sunt de obicei un prilej bun de relaxare şi de evadare. De griji, de stres, de la munca, de la casa plină de jucării. Călătoria cu cei mici nu e neapărat obositoare a spus Ciprian Enea, primul consultant în turism din România şi tatăl a trei copii plini de energie.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 14:01

Vezi și

Vacanţele sunt de obicei un prilej bun de relaxare şi de evadare. De griji, de stres, de la munca, de la casa plină de jucării. Călătoria cu cei mici nu e neapărat obositoare a spus Ciprian Enea, primul consultant în turism din România şi tatăl a trei copii plini de energie, în materialul prezentat la Observatorul orei 12-14.

Sabin, Matilda si Rares au învăţat să călătorească Înainte să înveţe să meargă. Şi de atunci, tot asta fac. Şi nu vă imaginaţi că se mulţumesc cu Europa. Au ajuns departe, chiar şi în Zimbabwe sau Caraibe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fiecare călătorie, copiii au avut şi câte ceva de învăţat. Au avut grijă părinţii de asta. Dar a fost un învăţat plăcut. Fără cărţi. Cel mult, câte ceva din ghidurile turistice. Animalele preferate nu le-au văzut la zoo ci în habitatul lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Călătoria cu copiii nu trebuie să fie un chin. Sfaturi de la părinții călători