Antena Meniu Search
x

Cămătarii s-au mutat pe internet!

Zecile de anunţuri ale binevoitorilor care împrumută bani oricui, în orice condiţii au invadat mediul virtual. Tranzacţia este, însă, cât se poate de reală, iar dobânda e ca un duş cu apă rece.

Vezi și

 Suma se dublează în doar câteva luni, iar cine nu plăteşte la timp rămâne imediat fără casă sau fără maşină. Cămătarul care îşi face reclamă pe internet ne asigură că afacerea îi merge bine şi că are bani de dat. E dispus să împrumute chiar şi câteva mii de euro.

Cu cât ştim mai puţine despre el, cu atât mai bine. Că doar nu ne ajută pe ochi frumoşi. Daniel din Moreni îşi taxează clienţii cu o dobândă ameţitoare.

La un împrumut de 3 mii de euro pe o perioadă de patru luni, cămătarul aşteaptă înapoi peste 6 mii de euro. Şi ca nu cumva să rămână cu buza umflată, cere de la bun început garanţii de valoare: casa sau maşina.

Îi execută silit fără milă pe cei care nu returnează la timp suma promisă. Spune că şi el are datorii de plătit. Pe scurt, un domn cu intenţii bune, care ajută oameni. Doar că e ilegal ce face el. Şi totuşi, oamenii apelează la cămătari. Primesc bani împrumut fără adeverinţă de salariu, indiferent dacă au credite bancare.

Disperarea îi obligă să accepte şi dobânzile uriaşe. De multe ori însă, astfel de împrumuturi se termină prost pentru clienţii care rămân fără case şi maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cămătarii s-au mutat pe internet!