Antena Meniu Search
x

Emma Wattson, vedeta in a doua zi de festival, la Cannes

Toti ochii cineastilor si cinefililor sunt atintiti, zilele acestea, spre Cannes. Festivalul a continuat cu alte proiectii de filme spectaculoase

Vezi și

Sofia Coppola a fost cap de afis pentru ultimul film regizat de ea si care a avut premiera aseara: "The Bling Ring" cu Emma Wattson in rol principal. Tanara actrita a avut parte numai de priviri admirative inca de pe covorul rosu.

Emma Wattson a fost vedeta celei de-a doua zile a Festivalului de Film de la Cannes. Atat pe covorul rosu, inainte de premiera filmului cat si la conferinta de presa dinaintea proiectiei.

Intr-o rochie alb cu negru, Emma a stralucit. Filmul in care joaca spune povestea unui grup de adolescenti care foloseste internetul pentru a da de urma celebritatilor. Scopul: jaful.

Pelicula Emmei concureaza la sectiunea "Un Certain Regard".  In schimb, in competitia pentru Palme D'Or este filmul de productie franceza "Jeune et Jolie", proiectat tot aseara.

Filmul se anunta printre favoritele din acest an la marele trofeu si spune povestea unei tinere de 17 ani care ajunge sa se prostitueze.

Castigatorii vor fi alesi de juriul condus de regizorul Steven Spielberg. “Nu am mai fost presedinte pana acum. Si nici nu voi fi tipul de presedinte care sa creasca sau sa diminueze taxele. Din fericire, nu sunt un astfel de presedinte. In schimb, voi fi presedintele unui juriu exceptional”, a declarat Steven Spielberg.

Astazi, la Cannes, vor rula peliculele "A Separation" si “Iceman Cometh”, acesta din urma, in varianta 3D.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Emma Wattson, vedeta in a doua zi de festival, la Cannes