Antena Meniu Search
x

Febra Sărbătorilor de iarnă a început. Cel mai mare brad din Capitală va avea 6.000 de globuri

Sărbătorile vor transforma Bucureştiul. În unele sectoare s-au aprins deja luminiţele. Însă, spectacolul va fi în centrul oraşului.

Vezi și

Sărbătorile vor transforma Bucureştiul. În unele sectoare s-au aprins deja luminiţele. Însă, spectacolul va fi în centrul oraşului. În mai puţin de două săptămâni, se deschide târgul de Crăciun şi se aprind luminile în cel mai mare brad din oraş. Iată cum arată pregătirile. 

Peste 6.000 de globuri. 10 tone de cetină. Peste 600 de metri pătraţi de luminiţe. Toate pregătite pentru cel mai înalt brad din capitală. Va avea peste 30 de metri înălţime. 

Două echipe formate din 10 oameni lucrează în două schimburi, doar pentru a pregătirea bradului. Pe 1 Decembrie se inaugurează. În timp ce, în sectorul 4 se fac probe pentru luminiţele care împodobesc bulevardele.

Şi tot din timp se pun la punct şi cadourile de Crăciun. Mai ales că în hipermarketuri, decoraţiunile atrag ochii clienţilor.

Pe acelaşi subiect

Iar specialiştii spun că, anul acesta, cadourile personalizate sunt la mare căutare. Maria şi Sara pregătesc un cadou cu tradiţie, dar adaptat vremurilor moderne. Fotografii şi vederi în spiritul sărbătorilor.

Iar cererile pentru şedinţele foto profesionale sunt în creştere. La fel de căutate sunt, însă, şi cadourile de lux comandate direct de pe internet. 

În medie, clientul alocă în jur de 400 de lei pentru un cadou de lux personalizat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Febra Sărbătorilor de iarnă a început. Cel mai mare brad din Capitală va avea 6.000 de globuri