Antena Meniu Search
x

CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ la Vama Nădlac. Ţigări netimbrate în valoare de TREI MILIOANE DE LEI, găsite într-un camion

Sute de mii de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, au fost găsite ascunse într-un camion care urma să intre în România pe la Vama Nădlac.

Sute de mii de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de aproape 3.000.000 de lei, au fost găsite ascunse într-un camion care urma să intre în România pe la Vama Nădlac.

Aproape 180.000 de pachete cu ţigări netimbrate au fost descoperite de autorităţi la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II într-un camion condus de un bucureştean, care urma să introducă marfa de contrabandă în ţară. Valoarea capturii este de 2.840.000 lei, iar şoferul este cercetat penal.

Luni seara, poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II – Csanadpalota (autostrada pan-europeană) au verificat un camion condus de un bucureştean de 35 de ani, care s-a prezentat la intrarea în ţară.

Remorca era goală, însă poliţiştii de frontieră au constatat că în partea din faţă a acesteia exista un perete dublu, confecţionat din tablă, care a fost demontat, fiind descoperite mai multe baxuri cu ţigări.

Şoferul a fost dus la sediul punctului de frontieră, pentru continuarea verificărilor, iar în urma cercetării amănunţine a remorcii au fost descoperite 177.500 pachete cu tigări marca Malboro, fără marcaje fiscale, în valoare totală de 2.840.000 lei.

”Şoferul autocamionului a declarat că a efectuat un transpot de hârtie pentru o firmă din Budapesta, iar la întoarcere spre România a preluat camionul gol, fără a avea cunoştinţă că în acesta sunt ascunse ţigări”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Arad.

Camionul şi marfa de contrabandă au fost indisponibilizate, iar şoferul este cercetat pentru deţinere de către o persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ la Vama Nădlac. Ţigări netimbrate în valoare de TREI MILIOANE DE LEI, găsite într-un camion