Antena Meniu Search
x

Captură uluitoare! Peste 70.000 de ţigarete netimbrate, găsite într-o maşină din Dolj. Şoferul a încercat să scape de poliţişti

Poliţiştii din Dolj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de contrabandă, pe care l-au depistat în timp ce ar fi transportat 76.200 de ţigarete netimbrate.

Poliţiştii din Dolj au reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de contrabandă, pe care l-au depistat în timp ce ar fi transportat 76.200 de ţigarete netimbrate.

'La data de 9 mai, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, din localitatea Pleniţa, judeţul Dolj, în timp ce ar fi transportat mai multe pachete de ţigări netimbrate, cu un autoturism. La observarea echipajului de poliţie, conducătorul auto a demarat în trombă, încercând să îşi asigure scăparea, fapt pentru care poliţiştii l-au urmărit, iar bărbatul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând cu autoturismul într-un şanţ', informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

În urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au descoperit 76.200 de ţigarete netimbrate. Ţigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate Direcţiei Vamale Dolj.

'În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, iar în baza probatoriului administrat bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Dolj, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă', se arată în comunicat.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Captură uluitoare! Peste 70.000 de ţigarete netimbrate, găsite într-o maşină din Dolj. Şoferul a încercat să scape de poliţişti