Antena Meniu Search
x

Carambol în Brăila între două TIR-uri și un camion

Două TIR-uri şi un camion au fost implicate într-un accident grav pe o şosea din Brăila. Şoferul unei furgonete încărcate cu mălai a ajuns pe contrasens unde a lovit cei doi mastodonţi.

de Redactia Observator

la 28.04.2020, 11:35

Vezi și
  • Vinovat ar fi şoferul camionului cu mălai.
  • Unul dintre şoferi a rămas încarcerat.

Conducătorul uneia dintre maşini a fost rănit în impactul violent şi a ajuns la spital. După carambol, tot mălaiul s-a răsturnat pe drum.

Conform martorilor, de vină pentru accident ar fi fost şoferul camionului care se îndrepta spre Brăila, încărcat cu mălai.

Într-o curbă, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat într-un TIR care circula din sens opus. În urma impactului, TIR-ul a ajuns un teren viran. Apoi, camionul a ricoşat într-un alt TIR, care circula în spatele mastodontului lovit.

În accidentul extrem de violent, şoferul primului TIR, un bărbat de 45 de ani, din Constanţa, a rămas încarcerat în cabină, acesta fiind scos dintre fiare de către pompieri.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, acesta fiind în afara oricărui pericol. Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Carambol în Brăila între două TIR-uri și un camion